Survival-tocht

Categories

Info over programma

Prijs: vanaf € 59,95 p.p.

Duur: 5,5 uur

Minimaal 10 pers

Incl. Lunch

Bekijk nu ook:

Kunnen jij en je team het aan?

Ontdek het Limburgse landschap op een wel heel spectaculaire manier! Gedurende ca 5,5 uur begeleiden onze gidsen uw gezelschap langs een uniek en uitdagend parcours. Geniet van het mooie heuvellandschap rondom Valkenburg en ontdek tegelijkertijd de bijzondere kracht van samenwerking.

Het is een avontuurlijke, uitdagende survivaltocht door het prachtige Heuvelland met verschillende uitdagingen die aangegaan moeten worden en waarbij elkaar stimuleren en grenzen verleggen centraal staat.

Wat ga je beleven

Intuïtie en richtingsgevoel worden op de proef gesteld in het grootste onderaardse gangenstelsel van Europa. In een doolhof van gangen wordt u op pad gestuurd terwijl ingewikkelde breinbrekers, bijzondere opdrachten en verrassende hindernissen uw pad kruisen.

Een kaart eneen kompas helpen u om de juiste route te bepalen. Een mountainbike brengt u van de ene onverwachte locatie naar de andere, terwijl kenmerkende Limburgse holle wegen, smalle paadjes en prachtige vergezichten de revue passeren.

Op een hoogte van 7 meter, leert u elkaar te vertrouwen gedurende een spannend traject met touwbruggen, zwaaiende lussen en bewegende balken.

MAIL naar info@neyoog-events.nl of BEL naar 06-46280768 voor een vrijblijvende afspraak.

.