Over NeyooG

Sinds 2013 verzorgt NeyooG Events een bijzondere selectie van activiteiten, waar bedrijven en scholen, maar ook voor particulieren zoals families en vriendengroepen met een warm gevoel op terugkijken. Het zijn activiteiten waarbij je heerlijk kunt ontspannen, je geest kunt verruimen, maar er zijn ook uitjes voor echte thrill seekers of unieke belevingen voor de ultieme levensgenieter. Tijdens de activiteiten leer je de ander, maar vooral jezelf beter kennen.

Het met zorg geselecteerde assortiment van programma’s is ontstaan uit een persoonlijke voorliefde voor al deze activiteiten. Liefde voor het Bourgondische leven, werken met mensen, het overbrengen van kennis en vaardigheden en unieke ervaringen beleven, hebben geleid tot het oprichten van NeyooG Events. Met veel plezier verzorgt NeyooG Events ook een onvergetelijke dag of speciale activiteit naar wens voor uw gezelschap. Neem vrijblijvend contact op via +31(0)45-2600066 of stuur een mail naar info@neyoog-events.nl .

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg NeyooG Events via Facebook, Twitter en LinkedIn!

Jeroen Gooyen

Oprichter
Ik ben Jeroen en oprichter van NeyooG Events, ik ben begonnen met een droom en die droom is om iedereen te laten genieten van de passies die ik heb. En de passies die ik heb wil ik delen met jou en je vrienden, collega's en familie. Graag laat ik je een unieke ervaring beleven met de activiteiten die wij organiseren, in de hoop dat je net zo gepassioneerd raakt als ik. Kom je ook snel deelnemen aan een van de activiteiten? Tot snel!.

MAIL naar info@neyoog-events.nl of BEL naar 06-46280768 voor een vrijblijvende afspraak.

.