Kookworkshop

Categories

Info over programma

Prijs: Op aanvraag

Minimaal 12 pers

Incl. amuses, 3 gangen-menu en (fris)drank.

Bekijk nu ook:

Sta verstelt van je eigen kook talent.

Op de diverse unieke locaties die wij ter beschikking hebben in of nabij Valkenburg in het mooie Zuid-Limburgse heuvelland geven wij kookworkshops op maat. Beleef het mee! Dit is voor u een unieke gelegenheid om de versmelting van twee werelden te proeven; wijn en eten in een sublieme match in uw mond!!

U wordt ontvangen door de chef voor een avondvullend programma met een glas mousserende wijn en verschillende amuses. Deze avond staat de beleving centraal, waarbij de chefkok u tijdens deze workshop de kneepjes van het vak leert. U gaat aan de slag in de professionele keuken voor het bereiden van het 3-gangen menu. De chef-kok geeft u uitleg over de verschillende kooktechnieken en producten.

Culinair ontbreekt het u aan niets. Onder het genot van wijn of andere dranken naar uw keuze gaat u een avond lang genieten. Wij zorgen voor de schorten en de afwas.

De mogelijkheden zijn:

* Italiaanse kookworkshops.

Leren koken met eerlijke Italiaanse producten waaronder pasta`s , knoflook en Parmazaanse kaas. Reis mee en geniet van de spijzen uit verschillende Italiaanse streken en de door chef-kok persoonlijk geselecteerde wijnen; van Abruzzo tot Zambrone en van Alto Adige tot Calabrië

* Griekse kookworkshop.

Koken met Griekse producten, grillen en kruiden. Kom langs voor een heerlijke salade die De Griekse Goden uit de Griekse Mythologie ook al wisten te waarderen. Ook de tomaten en spinazie uit Griekenland kunnen heerlijk worden verwerkt in een salade of wat dacht u van een een moussaka met aubergine.

* Culinaire kookworkshop.

Deze kookworkshop mag gerust een echte masterclass genoemd worden, een kookclinic voor ervaren huisvaders, huismoeders, keukenprinsen en keukenprinsessen. Wij zorgen voor alles wat nodig is om u een leerzame, maar vooral ook een smakelijke en op alle fronten een culinaire avond te bieden! We tillen deze kookworkshop naar een iets hoger niveau dan een doorsnee kookworkshop.

* Kookworkshop als bedrijfsuitje.

Met verrassende elementen als ruiken, proeven en voelen mogen uw medewerkers ingrediënten bij elkaar verzamelen uit de “blackbox”! Het doel is dan om hiermee met het team een mooie maaltijd te bereiden met een “Culinair” wedstrijdelement. Uw team wordt ontvangen op een afgesproken locatie in de Euregio.

* Kookworkshop op locatie.

Stel zelf u kookworkshop samen op de door u gewenste locatie, niets is onmogelijk.

* Bbq anders.

Iedereen kent het wel thuis bbq –en. Wij laat graag zien dat de bbq zeker anders kan. Met niet voor de hand liggende delicate producten zoals: Mosselen, Oesters, Longhaas en groentesoorten met marinades van verse kruiden en specerijen.

* Koken met wilde kruiden.

Kruiden van Limburgse bodem waar de meeste chefkoks geen notie van hebben. Kom daarom een workshop “koken met wilde kruiden” volgen bij de Eyserhalte. Waar wij u de weg wijzen door een wereld van nieuwe wilde kruiden.

* Aziatisch koken.

Aziatisch is een breed begrip. Bij de kookworkshop wordt U meegesleurd in de wonderen wereld wan exotische en onbekende smaken die u voor thuis of voor vrienden bruikbare en eenvoudige tips geven om bijzondere internationale gerechten op tafel te toveren.

* Vegetarisch wild.

Met deze workshop laten wij u zien dat koken zonder vlees of vis écht niet saai en fantasieloos hoeft te zijn. Kom u gerust even snuffelen aan deze zéér indrukwekkend originele en vooral gezonde Master-class.

MAIL naar info@neyoog-events.nl of BEL naar 06-46280768 voor een vrijblijvende afspraak.

.
7