Heli skien in Canada

Helikopter skien is voor IEDEREEN!!!

Treed ook toe tot het gezelschap van skiërs van over de hele wereld en beleef ‘s werelds grootste ski-avontuur! Ski in beroemde afgelegen backcountry ski-locaties als de Bugaboos, Monashees, Galena en de Cariboos. Eindeloze poeder runs, epische “treeruns” en ongeëvenaard plezier.

Voor Beginners.

"The Intro" is bedacht voor skiërs die graag de transitie willen maken van piste naar poederskiën. De groepen bestaan uit 10 skiërs onder begeleiding van twee speciaal getrainde gidsen voor alle praktische instructie en zo nodig om de groep te splitsen afhankelijk van het niveau. Dit pakket wordt gedurende het hele seizoen gegeven.

Freeride Camp

Freeriden camp is speciaal ontwikkeld om je spannend terrein te laten ontdekken en daarin je grenzen te verleggen. Cliffs, pillows, spines, grote poedervelden en zelfs couloirs zullen geen uitzondering zijn. De nieuwste skitechnologie en de nieuwe manier van skiën laat je op een veilige manier je grenzen verleggen..

Het verblijf.

Het mooiste heliskiën dat er op de wereld te vinden is met een ruime keus aan weidse alpine afdalingen of ‘tree skiing’. Comfortabele kamers met een eigen bad en hoogwaardige chefs om ook je smaakpapillen te prikkelen zijn een greep uit alle verdere mogelijkheden.
De gezamenlijke ruimtes bestaan onder andere uit comfortabele grote banken en fauteuils bij de immer brandende haard.
Daarbij komt: Uitgebreide bar met grote kennis van cocktails en een mooie wijn selectie Grote terrassen Ski shop voor evt. reparaties en nieuwe aankopen sauna, stoombad, jacuzzi, massage ruimte en fitness.
De eetkamer is knus en ruim opgezet zodat er optimaal genoten kan worden van alle heerlijke maaltijden… Deze laatsten worden met zorg beried door professionele chefs. De producten zijn vers, gezond, hoogwaarding en worden altijd op prachtige wijze gepresenteerd. Het is overigens gewoon mogelijk je speciale dieet wensen door te geven.

Canadian Mountain Holidays.

CHM is onze partner in het realiseren van deze geweldige ervaring, bij CMH is het heliskiën ontstaan.
Rond april 1965 kreeg Hans(oprichter van CMH) een idee dat, hoewel misschien een beetje eigenaardig, een erg praktisch idee was. Hij gebruikte helikopters om skiërs te vervoeren naar de hoge toppen van de Bugaboo Mountains (Canada , Britische Colombia). Het heli skiën was geboren en werd gelijk een groot succes. CMH verzorgde in een snel tempo honderden tochten voor skiërs per jaar en bouwde mooie lodges in de bergen om ze te huisvesten.
CMH heeft zich ontwikkeld tot het grootste heli ski bedrijf ter wereld. CMH heeft 11 lodges ter beschikking in de winter en werkt samen met Alpine helikopters.

Keuze mogelijkheden

Ervaring heeft geleerd dat er toch een hele hoop vragen zijn bij het boeken van een dergelijke trip. Met veel plezier komen wij bij je langs, thuis of op kantoor dat maakt niet uit. Dit kan het proces versnellen en in een keer veel meer duidelijkheid verschaffen. Voor ons is het op deze manier ook gemakkelijker een zo “custom” passende trip voor je samen te stellen.

MAIL naar info@neyoog-events.nl of BEL naar 06-46280768 voor een vrijblijvende afspraak.

.