Grotbiken

Categories

Info over programma

Prijs: vanaf € 31,50 p.p.

Duur: 1.5 uur

Minimaal 10 pers

Lunch en Limburgse vlaai met koffie mogelijk als extra optie

Bekijk nu ook:

40 meter onder de grond.....

We maken onze helmen stevig vast. En controleren voor de laatste keer onze verlichting. Daarna verdwijnen we op onze mountainbikes een voor een achter onze gids het donkere gat in. Heel even nog profiteren we van de verlichting bij de opstapplek, maar direct na de eerst bocht is het aardedonker. Mountainbiken door de Limburgse mergelgrotten; wie verzint nou zoiets? Toch is het extreem cool. Het is hier zó donker. En ook zó stil. Je hoort hier helemaal niets, alleen het gezoem van onze cardanfietsen (ja inderdaad geen kettingen) en het gezucht van m’n medefietsers. Heel langzaam wennen m’n ogen aan het donker. In het schijnsel van m’n fietslamp is er eigenlijk heel veel te zien. Rotstekeningen, grote open ruimtes en af en toe moeten we ineens ook heel diep ….BUKKEN!!!'

Het is een spannende fietstocht op een grotbike door een onderaards doolhof van ruim 70 km.Een unieke ervaring waarbij je samen met een gids een parcours aflegt in de mergelgangen en het authentieke karakter van de grot ontdekt.

Speciale variant Er is een speciale variant van het grotbike programma mogelijk. Dit programma wordt aangeboden onder de naam: "Volg en ontdek de sporen in de tijd".

MAIL naar info@neyoog-events.nl of BEL naar 06-46280768 voor een vrijblijvende afspraak.

.